Sadonkorjuu festivaali Ahvenanmaa 2023

3.8.2023
Åland

Tervetuloa Sadonkorjuujuhlaan!

Olette kaikki lämpimästi tervetulleita syksyn Sadonkorjuujuhlaan! Juhla, jossa nuoret ja vanhat kohtaavat maaseudulla nauttiakseen käsityötaidoista, aktiviteeteista ja herkullisesta ruoasta parhaaseen sadonkorjuuaikaan!

Tuoreen leivän tuoksu, 100 erilaista hilloa ja marmeladia, neulotut ja huovutetut vaatteet, iloisesti hirnuva hevonen, kaukainen traktorin ääni sekä eri värisiä vihanneksia tämän vuoden sadosta. Tämä on vain pieni osa siitä, mitä voi kokea Sadonkorjuujuhlassa, joka järjestetään tänä vuonna 22.-24. syyskuuta. Täällä kohtaat ennen kaikkea yhteisöllisyyden lämmön tuottajien ja kuluttajien, kaupungin ja maaseudun, mantereen ja saariston, eläinten ja ihmisten sekä nuorten ja vanhojen välillä. On tämä juhlan lämmin tunnelma, joka saa haluamaan palata maaseudulle vuosi toisensa jälkeen ja ihmettelemään ja lumoutumaan maalaiselämästä.

Sadonkorjuujuhla on yhdessä Åland Grönskarin ja Åland Glimrarin kanssa Ålannin ruokakulttuurin sydän, moottori ja portti vahvaksi gastronomiseksi alueeksi sekä Suomen parhaaksi ruokatapahtumaksi!