Tilamyymäläkartta

Tilamyymäläkartta

Osta suoraan tuottajalta ja koe aito tunne. 

Lähde matkalle Pohjanmaan maaseudulle tänä kesänä tutustumaan maatilojen myymälöiden valikoimaan. Siellä voit ostaa paikallisesti kasvatettuja ja tuotettuja herkkuja suoraan tuottajalta. Pohjanmaalla, Etelä-Pohjanmaalla ja Keski-Pohjanmaalla on lukuisia maatilojen myymälöitä, joissa vierailla. Myymälöiden kartalla olevat osallistujat voivat pitää täyden mittakaavan maatilamyymälää, mutta se voi olla myös pieni itsepalvelupiste, joka on avoinna ympäri vuorokauden. Valikoima on laaja, ja niin on myös valinnanvaraa!

Voit valita lyhyen päiväretken tai viettää pitkän viikonlopun vieraillen useissa eri kohteissa alueella. Matkan aikana voit löytää elämyksiä, paikallisesti tuotettua ruokaa, tuoreita raaka-aineita, aitoa käsityötä, kuvauksellista majoitusta ja aitoa maalaismaisemaa. Pienellä tuurilla saatat jopa jutella maatilamyymälän omistajien kanssa ja kuulla heidän tarinansa.

"Österbotten på tallriken" (Pohjanmaa lautasella), joka ylläpitää Pohjanmaan maatilamyymälöiden karttaa, kerää jatkuvasti tietoa ja päivittää sitä alueen maatilojen myymälöistä. Tavoitteenamme on, että "Kvarken Plate" olisi hyödyllinen pienille yrityksille, jotka kamppailevat saadakseen näkyvyyttä verkossa tarjoamalla yksinkertaisen, mutta tyylikkään verkkosivuston/kartan, josta asiakkaat voivat helposti löytää tietoa maatilamyymälöiden valikoimasta ja toiminnasta.

Jos sinulla on tilamyymälä, jota ei vielä ole listattu kartalla, voit luoda tilin (tämän linkin kautta) yrityksellesi. Siellä voit kuvailla toimintaasi, ilmoittaa aukioloajat, ladata kuvia ja linkittää omiin sosiaalisen median kanaviisi.

Jos tiedät maatilamyymälän, joka mielestäsi pitäisi sisällyttää karttaamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Sama pätee, jos löydät virheellistä tietoa maatilamyymälöistä. Ilmoita siitä meille, niin tarkistamme asian.

Till kartan
karta