Smågruppsträffar för gårdsbutiksföretagare

11.1.2024
smågruppsträff

Torsdag 8 februari 2024 åker ProAgria Lantbrukssällskapet med projektet Kvarken Plate – Österbotten på Tallriken i väg på kryssningen "Kvarken Food Cruise" ombord på Wasaline. Där kommer mat- och dryckesproducenter att delta i en minimässa för att visa vad de har att erbjuda. Under kryssningen ordnas även en kocktävling mellan studerande från Vasa och Umeå i ”Kvarken Food Challenge”. I programmet finns även olika vin- och ölprovningar, samt annat smått och gott. Huvudarrangör för kryssningen är Wasaline och lokala utbildningsinstitutioner! 

 

Smågruppsträff för gårdsbutiksföretagare 

Vi från ProAgria Lantbrukssällskapets projekt Kvarken Plate – Österbotten på Tallriken bjuder in er företagare på Gårdsbutikskartan till en första smågruppsträff i samband med Kvarken Food Cruise på Wasaline den 8.2.2024. Kom och träffa andra gårdsbutiksföretagare och utbyt tankar och idéer!  

Anmäl dig både via vårt formulär till smågruppsträffen https://forms.office.com/e/JEBCyQzr1P SENAST 1.2.2024 men även till Wasalines egen bokning för själva kryssningsbiljetten. Mera information och anmälan till kryssningen via följande länk: https://www.wasaline.com/kampanjer/kvarken-food-cruise/. Kryssningen kostar 45 €/person. 

Mässan börjar kl. 9.00 och slutar ca. 19.00 (Finsk tid) i färjans konferensavdelning. Tidtabellen passar både finska och svenska deltagare. Fritt inträde för alla rutt- och kryssningspassagerare. 

 

På minimässan kommer även Folkhälsans projekt "Hållbart på Menyn" att synas. Projektledare Ebba Håkans kommer tillsammans med studerande, ordna en paneldiskussion i vilken studerande får samtala med producenter, experter och branschfolk om framtidens mat.   

Här erbjuder vi er som producenter möjlighet att också delta i minimässan som kommer att ordnas ombord på fartyget. Kanske just er produkt är den ingrediens som gör att en viss anrättning vinner guldmedaljen i tävlingen. Vid intresse att delta som utställare kontakta: markus.backlund@wasaline.com