Pienryhmät tilamyymäläyrittäjille

11.1.2024
smågruppsträff

Tervetuloa mukaan Kvarken Plate – Pohjanmaa Lautasellan ensimmäiseen pienryhmätapaamiseen torstaina 8.2.2024!

Torstaina 8. helmikuuta 2024 ProAgria Lantbrukssällskapet -projekti "Kvarken Plate – Pohjanmaa Lautasella" osallistuu matkalle "Kvarken Food Cruise" Wasaline-laivalla.

Siellä elintarvike- ja juomatuottajat osallistuvat minimessuille esitelläkseen tarjontaansa. Risteilyn aikana järjestetään myös kokkikilpailu Vasan ja Uumajan opiskelijoiden välillä "Kvarken Food Challenge". Ohjelmaan kuuluu myös erilaisia viini- ja oluttastingeja sekä muuta herkullista. Risteilyn pääjärjestäjä on Wasaline yhdessä paikallisten oppilaitosten kanssa!

Pienryhmätapaaminen tilamyymäläyrittäjille

Me ProAgria Lantbrukssällskapetin "Kvarken Plate – Pohjanmaa lautasella" -hankkeessa kutsumme sinut, tilamyymäläyrittäjä, ensimmäiseen pienryhmätapaamiseen "Kvarken Food Cruise" -risteilyn yhteydessä Wasalinella 8.2.2024. Tule tapaamaan muita tilamyymäläyrittäjiä ja vaihtamaan ajatuksia ja ideoita!

Ilmoittaudu pienryhmätapaamiseen tarkoitetun lomakkeemme kautta (viimeistään 1.2.2024) https://forms.office.com/e/JEBCyQzr1P mutta myös Wasalinen omien risteilylipunvarauksien kautta. Lisätietoja ja ilmoittautuminen risteilylle löytyvät seuraavasta linkistä: https://www.wasaline.com/kampanjer/kvarken-food-cruise/. Risteilyn hinta on 45 €/henkilö. Messu alkaa klo 9.00 ja päättyy noin klo 19.00 (suomen aikaa) laivan konferenssihuoneessa. Aikataulu sopii sekä suomalaisille että ruotsalaisille osallistujille. Vapaa pääsy kaikille reitti- ja risteilypassiin sisältyville matkustajille.

Minimessuilla näkyvillä myös Folkhälsanin projekti "Hållbart på menyn". Projektipäällikkö Ebba Håkans tulee opiskelijoiden kanssa järjestämään paneelikeskustelun, jossa opiskelijat voivat keskustella tuottajien, asiantuntijoiden ja alan ammattilaisten kanssa tulevaisuuden ruoasta.

Tarjoamme tuottajille mahdollisuuden osallistua myös minimessuille, jotka järjestetään laivalla. Ehkä juuri teidän tuotteenne on se ainesosa, joka saa jonkin ruokalajin voittamaan kilpailun kultamitalin. Jos olet kiinnostunut osallistumaan näytteilleasettajana, ota yhteyttä: markus.backlund@wasaline.com